Advert
Advert

Şanlıurfalılar AYDINLIK dedi

’Yerel seçimlerde Şanlıurfa’da kimleri milletvekili olmasını istersiniz’’ sorusuna Şanlıurfalılar değişik cevaplar verdi. Vatandaşlar, birçok milletvekilini tanımadıklarını, CHP Milletvekili Aziz Aydınlık dışında mevcut aday adaylarını sahada görmediklerini belirtti.

Şanlıurfalılar AYDINLIK dedi
Şanlıurfalılar AYDINLIK dedi Admin
Advert

Haber Merkezi/

14 Mayıs 2023 Seçimlerinde kimlerin milletvekili adayı olacağı merak edilirken, mikrofon uzattığımız birçok vatandaş CHP Milletvekili Aziz Aydınlık’ı tekrar milletvekili olarak görmek istediklerini söylediler.

Şanlıurfa’nın sorun ve sıkıntılarını her platformda dile getiren CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık için vatandaşlar şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık 18 yıl sonra CHP Şanlıurfa’dan Aziz Aydınlık sayesinde milletvekili çıkardı. Gerek TBMM’de, gerek diğer platformlarda kentin sorunlarını gündeme taşıdı.Partili partisiz mağdur olan her kesimin yanında yer aldı. Sık sık CHP heyetiyle beraber TEDAŞ Mağduru çiftçilerin sorunlarını gündeme taşıdı. Verdiği soru önergeleriyle kentin sorunlarını Meclise taşıyarak sorunların gündeme gelmesini sağladı. Onun için CHP Aziz Aydınlık vekilimizi tekrar Milletvekili olarak görmek istiyoruz.

urfa çağdaş 2023 seçimleri milletvekili adayı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı