Advert
Advert

Aslan, Fenerbahçe taraftarını hedef aldı! Tepki topladı

Anavatan Partisi Urfa İl Başkanı Halil Aslan, sosyal medya hesabından Vali Ayhan ve Ak Partili İlçe Belediye Başkanlarını etiketleyerek ve Fenerbahçe taraftarını hedef aldı ve 'istifa diye bağırmak ahmaklıktır' ifadelerini paylaştı. Aslan'ın Ak Parti'ye şirin görünme izlenimi veren mesajları sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Aslan, Fenerbahçe taraftarını hedef aldı! Tepki topladı
Aslan, Fenerbahçe taraftarını hedef aldı! Tepki topladı Admin
Advert

Anavatan Partisi Urfa İl Başkanı Halil Aslan, Fenerbahçe taraftarını hedef alarak 'istifa diye bağırmak ahmaklıktır' demişti.

Aslan'ın bu mesajı paylaşırken, Vali Salih Ayhan, Ak Partili Haliliye  Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'u etiketlemesi çeşitli soru işaretlerini beraberinde getirdi.

NEDEN TWİTERİNE ANAP'LILARI DEĞİL DE AK PARTİLİ BAŞKANLARI ETİKETLİYOR*

İşte sosyal medyada Halil Aslan'a yöneltilen bazı eleştiriler:

Sedat Güler: Eleştirenler devleti değil sistemi ve hükümeti eleştiriyor. Devletin sigortası halktır hükümetler değil. Biri gider biri gelir ama devlet baki kalır.

Mehmet Salih Elçi: Bu dönemde milleti bütünleştirmesi gerekirken  deprem bölgesinde halka küfreden şahsa da aynı eleştiriyi yapacak mısınız?

Ömer Fidan: Demokratik hakkını kullanan bu halkı ahmaklıkla ve bölücülükle itham etmeniz hiç yakışık kalmadı.

Faruk Göktaş: Sen önce villasında çadır dikeni söyle. Millet soğuktan dışarda çadır beklerken Derneğe çadır sattığını itiraf edene bir laf et önce.

Mehmet Şeyhanlıoğlu: Demokratik hakkını kullananlara hadsizlik edip ahmak diyecek kadar zavallısın. Belediye başkanlarını etiketleyerek şirin görünme çabaların, istediğim sonucu alırım çabanı herkes anlıyor Bu işler seni aşar.

Mehmet Avat: Profesyonel yalaka kim deseler Anavatan Partisi İl Başkanının adını veririm. Demokratik hakkını kullanan vatandaşa ahmak demenin asıl ahmaklık olduğunu belirttiğim için beni engellemiş. Neden twitlerine kendi parti yöneticilerini değil de AK Partili yöneticileri etiketliyor?

ŞİMDİ ELEŞTİRİ ZAMANI DEĞİL

Aslan, eleştiriler üzerine, 'Şu anda birlik beraberlik zamanı, insanlarımız halen enkaz altında, yardımlaşma bir parça ekmeği paylaşma zamanı,  destek olmak zamanı. Eleştiri zamanı değil. Zamanı gelince eleştiri herkesin hakkı var tabii ki..'' açıklamasını yaptı.(Urfa1HA)

urfa çağdaş şanlıurfa anap fenerbahçe taraftarı tepki eleştri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı