Advert
Advert

Ekinci Adıyaman’da depremzedeleri ziyaret etti

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kahramanmaraş merkezli depremlerin en ağır sonuçlarını yaşayan illerden biri olan Adıyaman’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletip, afetzedelerin sorunlarını dinledi.

Ekinci Adıyaman’da depremzedeleri ziyaret etti
Ekinci Adıyaman’da depremzedeleri ziyaret etti Admin
Advert

Başkan Salih Ekinci, Adıyaman ziyaretinde ilk olarak Halfeti Belediye Başkanı Adıyaman AFAD Koordinatörü Şeref Albayrak ile görüştü.

AFAD Çalışmaları ve Adıyaman’daki son ile ilgili Adıyaman AFAD Koordinatörü Şeref Albayrak’tan bilgi edinen Başkan Ekinci, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ordu Valisi Tuncay Sonel ile birlikte değerlendirme toplantısına katıldı.

Başkan Ekinci, Durum değerlendirme toplantısının ardından heyetle birlikte AFAD tarafından kurulan ve afetzedelerin konakladığı çadır kenti ziyaret etti.

Başkan Ekinci, Halfeti Belediye Başkanı Adıyaman AFAD Koordinatörü Şeref Albayrak ile Çadırları tek tek ziyaret ederek, Acılı vatandaşlara taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini iletip, asrın felaketinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Depremzedelerin sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarıyla afetzedelerin emrinde olduğunu söyledi.

Afetzedelere ‘Yalnız Değilsiniz’ diyen Başkan Ekinci, Devletimiz deprem bölgelerindeki depremzedeler için tüm imkanları kullandığını ve kullanmaya devam ettiğini kaydetti.

Başkan Ekinci, Çadır kent ziyaretinin ardından Adıyaman’da İbadethanelerde ve genel temizlik işleri yürüten Viranşehir Belediyesi ekipleri ile bir araya geldi.

Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, Personelleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Adıyaman’dan ayrıldı.

urfa çağdaş viranşehir adıyaman deprem depremzade ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı