Advert
Advert

Başkan Budak'tan önemli açıklamalar!

Ankara 5. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından görevlendirilen ve 45 gün içinde partiyi il kongresine hazırlamak için CHP Şanlıurfa İl Başkanı olarak atanan Ahmet Budak CHP İl yönetiminde bulunan partililer ile birlikte çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Başkan Budak'tan önemli açıklamalar!
Başkan Budak'tan önemli açıklamalar! Admin
Advert

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Budak ve beraberindekiler ile birlikte hemen hemen her gün çeşitli mahallelerde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına Aralık vermeden devam ediyor.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Budak yapmış olduğu açıklamada il başkanı olarak atanmasından sonra seçim çalışmalarına aralık vermeden devam ettiğini ve bu konuda partilerine gönül veren herkesle diyalog kurarak partiyi en kısa sürede il kongresine götüreceklerini ifade etti.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Budak ayrıca yapmış olduğu açıklamada 45 gün içerisinde CHP Şanlıurfa İl başkanlığını kongre'ye götüreceklerini bu minvalde çalışmalarında aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü bu konuda gerekli çalışmaları ilerki günlerde de yapacaklarını şu an itibarıyla bir başvuru herhangi bir başvuru yok ama biz 45 gün sonra il kongremizi yaparak CHP'yi Şanlıurfa'da ve Türkiye'de bir adım önde götürmek için çabalarının olduğunu o konuda gerek Parti ile gerekse milletvekilleri gerekse eski il başkanları eski ilçe başkanları bu partiye gönül vermiş değerli chp'leri hepsini bir arada tutarak ortak bir isim ortaya koyduktan sonra il başkanı olarak açıklayacaklarını ifade etti.

urfa çağdaş şanlıurfa urfa chp il başkanı ahmet budak
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı