Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şanlıurfa, Türkiye Yüzyılı'nın yıldızı olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da 12 milyar liralık yatırımların toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şanlıurfa, Türkiye Yüzyılı'nın yıldızı olacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şanlıurfa, Türkiye Yüzyılı'nın yıldızı olacak' Admin
Advert

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"SİZ ZAYIF OLURSANIZ KARIŞANINIZ DA KARIŞTIRANINIZ DA ÇOK OLUR."

"Burası Peygamberler Şehri'dir. Şanlıurfa'yı seviyoruz. Burası Türklerin, Kürtlerin, Arapların asırlardır kardeşçe yaşadığı bir medeniyet şehridir. Bu birlikteliği dünyanın en güzel kültürel birlikteliklerinden birine çevirdik. Bölgemizdeki kavgaları, acıları zulümleri görüyorsunuz. Siz zayıf olursanız karışanınız da karıştıranınız da çok olur.

Bunların tek derdi kendi siyasi çıkarlarıdır. Sınırlarımızdaki teröristler, bulduğu her fırsatta saldırıyor. Çoluk çocuk demeden vatandaşlarımızı katlediyor. Terörle mücadele döneminde on binlerce canın, sosyal kayıpların hesabı geçmişte sorulmadığı için bugün aynı cüretle karşımıza çıkıyorlar. Ama artık Türkiye eski Türkiye değil. 'Artık Türkiye eline vur ekmeğini al' cinsten bir ülke değil.

Asker ve ekonomi vizyonlarını kendi belirleyen, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan bir Türkiye var. Geçtiğimiz 20 yılda asırlık eser ve hizmetlerle kayıplarını telafi eden, altyapısını kuran Türkiye, artık kararlarını kendi iradesiyle vermekte. Atılımlarını kendi gücüyle gerçekleştirmektedir. Dünyanın pek çok krizin pençesinde kıvrıldığı bir dönemde sadece altyapı gücümüzü geliştirmekle kalmadık. Ülkemizi her alanda sahip olduğu potansiyelini hayata geçiriyoruz.

"ŞU ANDA BU ALANDA 110 BİN KİŞİ VAR"

Hedeflerimize dudak bükerek bakanlar "doğruya doğru" diyerek bu tabloya bakmak zorunda kalıyor. Yeni bir dönemin kapılarını aralayacağız.

Şu anda bu alanda 110 bin kişi var. Bu bir rekor. İşte bu Türkiye'nin en önemli lokomotiflerinden biri de Şanlıurfa'dır. Nemrut'u kendi ateşinde boğan, dünyanın en büyük kalkınma projesi GAP'ın şehri Şanlıurfa inşalla Türkiye Yüzyılı'nın da yıldızı olacaktır. Şanlıurfa, geçmişisin şanlı temsilcisi, geleceğimizin teminatı giderek yerini daha da güçlendiriyor.

urfa çağdaş şanlıurfa cumhurbaşkanı erdoğan urfa miting
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı