Advert
Advert

Başbakan Davutoğlu, Balıklara Yem Attı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, beraberinde eşi ve bakanlar ile birlikte kentin kurtuluş törenlerinin ardından öğle namazı için Hazreti İbrahim'in doğduğuna inanılan mağaranın da bulunduğu Balıklıgöl Platosu'ndaki Dergah Camisi'ne geldi.

Başbakan Davutoğlu, Balıklara Yem Attı
Başbakan Davutoğlu, Balıklara Yem Attı Admin
Advert

Başbakan Ahmet Davutoğlu, beraberinde eşi ve bakanlar ile birlikte kentin kurtuluş törenlerinin ardından öğle namazı için Hazreti İbrahim'in doğduğuna inanılan mağaranın da bulunduğu Balıklıgöl Platosu'ndaki Dergah Camisi'ne geldi. Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler camide namaz kılarken, Sare Davutoğlu ise balıklara yem attı. Balıklıgöl'e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise yanına gelen bir kişinin isteği üzerine telefondaki eşiyle konuştu. Bakan Ramazanoğlu, telefondaki kadına kendisini tanıttı ve eşinin sürpriz yaptığını söyledi. Başbakan Davutoğlu da beraberindeki bakanlarla namaz kıldıktan sonra Balıklıgöl'e geçti ve burada balıklara yem attı. Davutoğlu daha sonra otobüse binerek Bakanlar Kurulu toplantısına gideceği sırada Balıklıgöl yakınlarında kendisine sevgi gösterisinde bulunan kalabalığa kısa bir konuşma yaptı. Kentin kurtuluş yıldönümünü yeniden kutlayan ve İstiklal Madalyası ile Şanlıurfa'ya geldiklerini anlatan Başbakan Davutoğlu, "Şanlıurfa'yı bağrıma basıyorum. Çünkü Şanlıurfa nasıl istilacılara karşı istiklal aşkını ayakta tuttuysa, bu dönemde de teröristlere, fitnecilere, bölmek isteyenlere karşı birlik bayrağını, tevhit bayrağını, al bayrağını ayakta tuttunuz. Onlara izin vermediniz. Onların Şanlıurfa'ya yaklaşmasına dahi izin vermediniz. Allah sizden razı olsun. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Halil-ur Rahman'ın önünde söz veriyoruz; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Allah birliğimize, beraberliğimize kast edenleri kahreylesin. Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin. İstiklal aşkımızı göğsümüzden, al bayrağı elimizden, tekbiri ilahiyi dilimizden düşürmesin" dedi.

Davutoğlu daha sonra kalabalıkta bulunan küçük bir çocuğu sevdi ve ardından Bakanlar Kurulu toplantısının yapılacağı salona geçti.

şanlıurfa başbakan davutoğlu balıklıgöl Dergah camii bakanlar kurulu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı