Advert
Advert

Kaybolan 4 günlük bebek bulundu

Şanlıurfa’nın Eyyübiye Hastane Acili önünde 4 günlük bebeğini bir kişiye emanet eden baba, geri geldiğinde bebeğini ve emanet ettiği kişiyi bulamadı. Bebeğin bulması için çalışma başlatan emniyet ekipleri bebeği buldu.

Kaybolan 4 günlük bebek bulundu
Kaybolan 4 günlük bebek bulundu Admin
Advert

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilcesindeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acili önünde dün sabah saatlerinde Mahmut Kaya isimli vatandaş yeni doğan çocuğunu muayene etmek için hastaneye götürdü. İddiaya göre gerekli raporları Doktora ulaştırmak için çocuğunu Acil kapısının önünde bir kadına emanet etti.

Raporları verdikten sonra çocuğunu almak için geri gelen Baba Kaya, emanet ettiği kadını ve yeni doğmuş 4 günlük bebeğini bulamayan baba Mahmut Kaya, bir sonuç elde edemeyince durumu Hastanedeki Polis ekiplerine haber verdi.

Olay sonrası 4 günlük bebeğin bulunması için çalışma başlatan emniyet ekipleri, kamera kayıtlarını izleyerek 4 günlük bebeğin Haliliye ilçesinde bir evde olduğunu tespit etti. Adrese operasyon yapan ekipler bebeği bularak aileye teslim etti.

Bebeklerinin bulunmasının mutluluğunu yaşayan aile, Şanlıurfa Valisi, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürüne, teşkilatına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa kaçırılan bebek bulundu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı