Advert
Advert

Viranşehir Belediyesi Kadın Merkezinde Kandil Etkinliği

Viranşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Mevlid Kandili etkinliği düzenlendi.

Viranşehir Belediyesi Kadın Merkezinde Kandil Etkinliği
Viranşehir Belediyesi Kadın Merkezinde Kandil Etkinliği Admin
Advert

Emine Erdoğan Kadın ve Aile Destek Merkezinde gerçekleştirilen programa, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci, Viranşehir Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ruken Olcay, eğitmenler, kursiyerler ve çok sayıda mahalle sakini kadın katıldı.

Mevlidin okunduğu ve duaların edildiği programda konuşan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ruken Olcan, tüm İslam aleminin ve katılımcıların Mevlid Kandilini tebrik ederek, mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Peygamber sevgisi, bir beşere duyulabilecek en ulvi sevgidir diyen Olcay; “ Bu sevgi hak, hakikat, adalet ve ahlak yoludur. Rabbimiz, Efendimiz (SAV)'in bize emanet olarak bıraktığı ve sımsıkı sarılmamızı emrettiği Sünnet ve Kur'an-ı Kerim'e sımsıkı sarılmamızı nasip etsin inşallah. Bu vesileyle alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)'in dünyaya teşrifi dolayısıyla kutlanan Mevlid Kandilinin tüm İslam alemine birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini diliyor, hepinizin kandilini kutluyorum” diye konuştu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci ise, tüm İslam aleminin ve katılımcıların mevlid kandilini tebrik ederek, mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Program yapılan duaların ardından Kadın ve Aile Destek Merkezi yöneticileri tarafından, kursiyerlere ve mahalle sakinlerine kandil simidi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

urfa çağdaş viranşehir kadın etkinlik mevlid kandili kadın aile destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı