Advert
Advert

Işık Özkefeli'den sansür yasasına hayır açıklaması

Sansür yasasına siyasilerden sonra Sivil toplum kuruluşları da tepkilerini sürdürüyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli " Ekonomi Kötü, geçinemiyoruz'' demek suç olsun istiyorlar dedi.

Işık Özkefeli'den sansür yasasına hayır açıklaması
Işık Özkefeli'den sansür yasasına hayır açıklaması Admin
Advert

Işık Özkefeli, yasanın tamamen muhaliflerin susturulması anlamına geldiğini belirtti. Özkefeli "

İktidara mutlak bir sessizlik, daha fazla sessizlik, daha fazla itaat gerekiyor. Dolayısıyla bu sansür yasasıyla, başaramadıklarını başarmaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Başkan Özkefeli " Muhalif herkesi  susturmaya çalışan iktidar, yeni bir sansür yasasıyla karşımıza geldi. İktidara mutlak bir sessizlik, daha fazla sessizlik, daha fazla itaat gerekiyor. Dolayısıyla bu sansür yasasıyla, başaramadıklarını başarmaya çalışıyorlar. Bu yasa geçtiğinde işten atılan veya emeği gasp edilen işçi, sosyal medyadan kimse konuşmasın istiyorlar" dedi.

ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli sözlerine şöyle devam etti "

Sonunda sadece işten atılan işçi değil, hakları gasp edilen emekli, emeği sömürülen emekçi, çiftçi, esnaf, doktor, öğretmen kısaca kimse konuşmasın, halk sussun istiyorlar. Ama bizler Ülkenin gerçeklerini söylemeye anlatmaya devam edeceğiz. Aydınlık ve çağdaş bir gelecek, Laik Cumhuriyet için mücadelemiz asla bitmeyecek ! SUSMAYACAĞIZ!" diyerek sözlerine son verdi.

urfa çağdaş sansür yasası tepki ışıl özkefeli
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı