Advert
Advert

Lisans Koleji’nden örnek davranış

Temiz Dünya, Temiz Gelecek Sloganıyla Dünya Çevre Temizlik Günü Etkinliği Gerçekleşti

Lisans Koleji’nden örnek davranış
Lisans Koleji’nden örnek davranış Admin
Advert

Dünya Çevre Temizlik Günü kapsamında Özel DC Lisans Koleji öğrencileri okul çevresinde ve mahallede çöp topladı mahalle sakinlerine çevre temizliği konusunda bilgilendirme yaptı.

Özel DC Lisans Koleji anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Dünya Çevre Temizlik Gününde farkındalık yaratmak için okul çevresinde ve Çamlıyayla Mahallesinde çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi. Çöp toplama etkinliğine Özel DC Lisans Koleji Kurucusu Dilek Çiftçi, Memleket Sevdalıları Şanlıurfa Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı, öğretmenler,  öğrenciler ve bazı öğrenci velileri katıldı.

Özel DC Lisans Koleji Kurucusu Dilek Çiftçi etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Çiftçi; " Dünya Çevre Temizlik Günü nedeniyle farkındalık yaratmak için "Temiz Dünya, Temiz Gelecek" sloganıyla öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile çevre temizliği gerçekleştirdik. Okul etrafı ve mahallede çöpleri topladık. Esnaf vatandaşlarımızı ve mahalle sakinlerini Dünya Çevre Temizlik Günü kapsamında bilgilendirme yaptık. Okulumuzun çevre kulübü ve değerler eğitimi kapsamında öğretmenlerimiz ile birlikte çevre etkiliği yapmak istedik. Memleket Sevdalıları Şanlıurfa Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı'da etkinliğimize destek verdi ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Bu etkinliğimiz öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak için önemli. Etkinlikte emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim "dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa lisans koleji çevre temizlik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı