Advert
Advert

Keşküş, “Çocukların eli molotof değil, kitap tutacak”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Suruç Gençlik Merkezinde kütüphane olmayışı nedeniyle GHSİM, gençlik merkezinde bir kütüphane oluşturdu.

Keşküş, “Çocukların eli molotof değil, kitap tutacak”
Keşküş, “Çocukların eli molotof değil, kitap tutacak” Admin
Advert

Suruç’ta oluşturulan kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Keşküş, kütüphane yapımında emeği geçen ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

GENÇLER KAHVEYE DEĞİL, KÜTÜPHANEYE GİDECEK

Kütüphane ile çocuklara spor ile birlikte birde kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan GHSİM, öğrencilerin gençlik merkezlerinde eğlenirken birde kitap okuyup ders çalışabilecekleri bir alan oluşturdu.

Suruçlu gençlerin ilgiye ve okumaya ihtiyacı olduğunu belirten GHSİM Müdürü Hakan Keşküş, çocukların Molotof atan bir ele değil kitap tutan bir ele ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Yıllardır Suruç ilçesinde gençlerin ilgisiz bırakıldığını aktaran Keşküş, “Suruç İlçemiz hem belediyecilik anlamında hem de gençlere yönelik sosyal projeler anlamında sahipsiz kalmış bir ilçe fakat Suruç Belediyesine atanan kayyum ile birlikte ilçede büyük değişiklikler yaşandığı gözle görülür durumda. Bununla beraber gençlerimiz sahipsiz kalmış örgütlenmeye yönlendirilmişti artık gençlerimiz kahve köşelerinde oturmak yerine gençlik merkezimize gelip kitap okuyacak” dedi.

 Suruca ve Suruçlu gençlere önem verdiklerini belirten Keşküş, Suruç Gençlik Merkezine gelen çocukların her geçen gün arttığını söyledi.

urfa çağdaş şanlıurfa kütüphane suruç gençlik merkezi hakan keşküş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı