Advert
Advert

Ankara’da Viranşehir Standına Yoğun İlgi

Şanlıurfa Valiliği’nin Şanlıurfa Vakfı işbirliğiyle organize ettiği Ankara’daki Şanlıurfa Tanıtım Günleri’nde, Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Viranşehir Standı’ daha ilk günden yoğun ilgi gördü.

Ankara’da Viranşehir Standına Yoğun İlgi
Ankara’da Viranşehir Standına Yoğun İlgi Admin
Advert

15-18 Eylül tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Şanlıurfa Tanıtım Günleri’nde, Viranşehir Stadı da yer aldı. Neolitik döneme ait eserlerin yer aldığı Sefertepe, Hazreti Eyyüp Peygamber ile eşi Rahime Hatun ve Elyasa Peygamber'in kabrinin bulunduğu Eyyüp Nebi’nin de tanıtıldığı Viranşehir Standında; ilçenin tarihi yönlerini yansıtan ürünleri ve yöresel lezzetler Ankara’ya taşındı. Türkiye'de sadece Viranşehir'de yetişen şelengo, Viranşehir peyniri, zeytin, mırra ve biber reçeli ile pilav üstü kavurmanın konuklara ikram edildiği stant, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Renkli görüntülerle fuara damga vuran stantta; Viranşehir Belediyesi’nin halk oyunları ekibi de düzenlediği gösteri ile izleyenlerden büyük alkış aldı.

Stantta misafirleri ağırlayan Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, gelen konuklarla yakından ilgilenerek takdir topladılar.

BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR’İ EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ

Standa gelen konuklarla sohbet edip, Viranşehir’in tarihi, kültürü ve yöresel lezzetlerinin yanı sıra ilçede yapılan ve yapılacak proje ve yatırımları anlatan Başkan Ekinci, Ankara’da düzenlenen etkinlikte Viranşehir’i en iyi şekilde temsil etmeye ve ilçeyi tanıtmaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Salih Ekinci, 15-18 Eylül tarihleri arasında açık olacak etkinliğe Ankara’da ikamet eden Viranşehirlileri ve Ankaralıları davet etti.

urfa çağdaş viranşehir ankara tanıtım günü stand ilgi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı