Advert
Advert

CHP Heyetinden Muhtar Aslan’a ziyaret

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Karaköprü ilçe Başkanı Ziya Vural ve Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan’ı ziyaret ettiler.

CHP Heyetinden Muhtar Aslan’a ziyaret
CHP Heyetinden Muhtar Aslan’a ziyaret Admin
Advert

Aziz BUDAK-Urfa Çağdaş/

CHP İl Başkanı Ferhat Karadağ ve yönetim Kurulu üyeleriyle Haliliye İlçesi Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan’ı ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaklaşan seçimler nedeniyle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında bugünde Paşabağı Muhtarımız Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek bazı istişarelerde bulunduk. Bizleri ağırladığı ve keyifli sohbet için muhtarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

CHP İl yönetimini Muhtarlıkta ağırlayan Muhtar Mehmet Aslan, “Mahalle sakinlerimizden Müslüm Karagözle birlikte muhtarlığımızı ziyaret eden CHP il yönetimi Başkan Ferhat Karadağ yardımcısı Ömer Faruk Atbinici, Karaköprü ilçe başkanı Ziya Vural, Gülistan Ayata ve Hatice Kübra Kaya ile birlkte yaklaşan seçimler Şanlıurfa ve ülke genelinde yaşanan sıkıntılarla ilgili keyifli bir sohbetten ettik. CHP il yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa chp heyeti Paşabağı Mah Muhtar Mehmet aslan Başkan Ferhat karadağ
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı