Advert
Advert

Ak Parti Suruç İlçe Başkanlığı’ndan Şehitler Derneğine Ziyaret.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u, ziyaret eden AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit ailelerinin her zaman emirlerinde olduklarını ifade ederek şehit ailelerinin şehitlerden kalan en kutsal emanetler olduğunu dile getirdi.

Ak Parti Suruç İlçe Başkanlığı’ndan Şehitler Derneğine Ziyaret.
Ak Parti Suruç İlçe Başkanlığı’ndan Şehitler Derneğine Ziyaret. Admin
Advert

AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret etti. Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan ilçe Başkanı Yavuz, şehit ailelerinin, şehitlerden kalan en kutsal emanetler olduklarını ifade etti.

Ailelerin ve derneklerin her zaman emirlerinde olduklarının ifade eden Yavuz, "Şehit ailelerimiz bizlerin en onurlu emanetleridir. Onları her zaman başımızın üzerinde taşıyoruz. Bizim başka bir ülkemiz yok. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakârlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz” dedi.

Konuşmasında şehit anne ve babalarının cennetle müjdelenen anne ve babalar olduklarını ifade eden Yavuz, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Hükümetimiz terörü bitirmek için son derece kararlılıkla mücadelesini sürdürüyor. Terör örgütlerine en ufak bir müsamaha dahi gösterilmiyor. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden alçaklara nefes alma şansı tanınmıyor. Başkan Yavuz Ayrıca ilçemiz bir evladı olan Suruçlu hemşerimiz Şanlıurfa Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’un kendini Şehit Ailelere ve Gazilere adaması ilçe olarak gurur kaynağımız olmuştur çalışmalarında başarılar dileriz dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz; Allah AK Partiden razı olsun. Son yıllardan AK Parti iktidarı ile birlikte maddi manevi desteklerini hep gördük. Daha önceki iktidarlar bizi görmezlerdi. Ama AK Parti iktidarı hep şehit aileler ve Gaziler olarak yanımızda gördük. Bu destek acımızı hafifletiyor. Bu duyarlılığı gösteren Hemşerim ve aynı adı ve aynı soyadı taşıyan AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz’a ve teşkilatına şehit aileleri adına teşekkür ediyorum.

Ziyarette Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz’a ziyaret anısına Seyit Onbaşı maketini hediye etti

Urfa Çağdaş Şanlıurfa şehitler derneği mehmet yavuz gaziler şehit aileleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı