Advert
Advert

Atatürk'lü bilboardlara çirkin saldırı

30 Ağustos Zafer Haftası'nda "Mustafa Kemal Atatürk'ün" fotoğrafının yer aldığı bilboardlara kimliği belirsiz şahıslar tarafından kesici aletle saldırı düzenlendi. ADD Başkanı Özkefeli, "Atatürk şehrine yakışmayan bu görüntüleri lanetliyoruz! Olmadı Samsun" dedi.

Atatürk'lü bilboardlara çirkin saldırı
Atatürk'lü bilboardlara çirkin saldırı Admin
Advert

Samsun'un Atakum İlçesi'nde bulunan Aqua Park Tesisi'nin önündeki bilboardlara yapılan çirkin saldırıda sadece "Mustafa Kemal Atatürk'ün" fotoğrafının yer aldığı bölümün kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesici bir aletle yırtılması dikkat çekti.

Atakum Belediyesi'nin sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflara şu şekilde not düşüldü; "Aqua Park Tesisimizin önündeki Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün yer aldığı bilboardlara yapılan çirkin saldırıyı üzülerek duyuruyoruz. Milli Mücadele'nin başladığı Samsun'da, Ebedi Başkomutanımızı hazmedemeyenlerin olması çok üzücü. Samsun'um, Atatürk'e sahip çık!"

30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında yaşanan çirkin saldırının fotoğraflarının yer aldığı paylaşımın altına Samsunlular büyük tepki gösterirken, Şubat ayında 'Atatürk Onur Anıtı'na 2 kişi tarafından halatla yapılan çirkin saldırıyı akıllara getirdi.

"Atatürk şehrine yakışmayan bu görüntüleri lanetliyoruz! Olmadı Samsun" diyen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli, "30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hutbelerinde adını bile geçirmediği, toplumun çoğu kesimine yönelik kin ve nefret söylemleri ile Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsına yapılan saygısızlıklar, hakaretleri doğal bulur hale geldik. Dün de vardı, bugün de devam ediyor. Ayan beyan ortadadır ki; Atatürk'e yönelik bu saldırılar ayyuka çıkmış durumdadır. Biz lanetledikçe, kınadıkça o güçler, Atatürk'ün manevi şahsına yönelik saldırılara devam ediyor. Hukuk ve adaletin doğru şekilde işlemediği, Atatürkçü ve muhalif kimliklerin cezalandırıldığı bu dönemde, ülkenin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün laik, hukuk ve demokratik devlet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Yüzyıl önce yapılan kuşatmanın bugün bir başka şeklini yaşıyor olsak da, başaramayacaklar. Kınıyorum. Lanetliyorum. Türkiye bir gün fabrika ayarlarına elbette geri dönecektir" dedi.

urfa çağdaş bilboard çirkin saldırıı atatürk şahıs kesici alet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı