Advert

Haliliye Belediyesi İle Kadınlar Daha Güçlü

Haliliye Belediyesi bünyesinde yer alan Kadın Destek Merkezleri ve Milletevleri’ndeki kurslar ile meslek öğrenen kadınlar, aile ekonomisine de katkı sağlıyor.

Haliliye Belediyesi İle Kadınlar Daha Güçlü
Haliliye Belediyesi İle Kadınlar Daha Güçlü Admin
Advert

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıklarını sürdürüyor.

Başkan Canpolat’ın talimatları ile hayatın her alanında kadınların yanında olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yürütülen çalışmalar kapsamında Kadın Destek Merkezleri ile Milletevleri’nde meslek edindirme ve hobi kursları düzenliyor. Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Sırrın Milletevi ve Ertuğrulgazi Kadın Destek Merkezinde el sanatları, kuaför, okuma yazma, dikiş nakış ve Kur-an kurslarına katılan kadınlar, uzman eğitmenlerden teorik ve uygulamalı eğitimler alıyor. Bu kurslar ile meslek öğrenen kadınlar hem ev ekonomilerine katkı sağlıyor hem de verimli vakit geçiriyor. Uygulamalı eğitim alan kadınlar kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olmaları halinde ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın sahibi oluyor.

Haliliye Belediyesi tarafından “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” sloganıyla hizmet veren Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Sırrın Milletevi ve Ertuğrulgazi Kadın Destek Merkezindeki kurslara ise kayıtlar devam ediyor.

urfa çağdaş haliliye sırrım milletevi kadın destek katkı hobi kursları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı