Advert
Advert

İbo'nun Şiwan Perwer'e de borcu varmış

Son günlerin sıkça gündemde olan ismi İbrahim Tatlıses'in hacizlerle başı belada. Daha önce Yapımcı Erol Köse, alacaklarına karşılık icra işlemi başlattığı İbrahim Tatlıses’in “Tatlıses” markasına haciz koydurmuştu.

İbo'nun Şiwan Perwer'e de borcu varmış
İbo'nun Şiwan Perwer'e de borcu varmış Admin
Advert

Bu kez de Tatlıses'i, 2014’te açılan telif davasında davayı kaybedince Şivan Perver’in avukatları Tatlıses’i icraya verdiği ortaya çıktı.

Devlete olan vergi ve sigorta borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konan şarkıcı İbrahim Tatlıses'in Kürt kökenli sanatçı Şiwan Perwer'le da mahkemelik olduğu ortaya çıktı. Perwer 2014’ yılında  İbrahim Tatlıses'e karşı açtığı telif davasını kazandı. Telif davasını kazanmasına rağmen Perwer'e hiç bir ödeme yapılmadı. Bunun üzerine Şivan Perver’in avukatları Tatlıses’i icraya verdiği ortaya çıktı.

Beraber sahneye çıkmışlardı

Çözüm süreci döneminde Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İbrahim Tatlıses'le birlikte sahneye çıkarak el ele poz veren Şivan Perwer, o dönem çok tartışma konusu olmuştu. 2013 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve İbrahim Tatlıses ile Diyarbakır'da sahne alarak düet yapmışlardı.

urfa çağdaş ibrahim tatlıses şivan perver haciz telif hakkı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı