Advert

Şair Nabi Bulvarı Trafiğe Açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu hizmetlerden biri olan konforlu ulaşım ağının genişletilmesi talimatını yerine getiren ekipler Şair Nabi Bulvarında altyapı çalışmalarını tamamladı. Birinci etap asfalt çalışmaları tamamlanan yol trafiğe açıldı.

Şair Nabi Bulvarı Trafiğe Açıldı
Şair Nabi Bulvarı Trafiğe Açıldı Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım, yeni yol açma ve asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Yeni yol açma çalışmalarıyla alternatif güzergâhlar oluşturmayı, hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi Şair Nabi Bulvarında başlattığı çalışmalar kapsamında birinci etap asfalt serimini tamamlayarak yolu araç trafiğine açtı.

Karaköprü ilçesi Batıkent Mahallesi’nde bulunan Şair Nabi Bulvarı’nda alt yapı çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri ekipleri ilk etapta bin 700 metre asfalt serimi gerçekleştirdi.

Nüfus yoğunluğuna göre daha önceden belirlenen plan ve program dâhilinde kent genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi altyapısını tamamladığı yolları sıcak asfaltla buluşturarak ilçe halkının hizmetine sundu.

Yapılan asfalt çalışmalarıyla tozdan arınan Şair Nabi Bulvarı modern bir görünüme kavuşurken Bulvarın Şanlıurfa’nın konforlu ulaşım ağına katkı sağlaması hedefleniyor.

urfa çağdaş şanlıurfa şair nabi bulvarı trafik açılış
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı