Advert
Advert

Kan Bağışına Şanlıurfa Ziraat Odası’ndan katkı

Eyyübiye Ak Parti ilçe Teşkilatının organizasyonunda Şanlıurfa Ziraat Odası ve Ekonomi Kulübünün ev sahipliğinde Kızılay kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışı öncesi yapılan bilgilendirme seminerinin ardından kampanya Grup Dergah’ın konseri ile renklendi.

Kan Bağışına Şanlıurfa Ziraat Odası’ndan katkı
Kan Bağışına Şanlıurfa Ziraat Odası’ndan katkı Admin
Advert

Son günlerde özellikle Halep’te yaşanan çatışmalar nedeniyle artan kan ihtiyacının giderilmesi amacıyla Kızılay kan merkezi ile birlikte Eyyübiye Ak Parti ilçe Teşkilatının organizasyonunda Şanlıurfa Ziraat Odası ve Ekonomi Kulübünün ev sahipliğinde Kızılay kan bağışı kampanyası düzenledi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen kan bağış ve kök hücre konulu seminerin ardından davetliler Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kan bağışı kampanyası Grup Dergah’ın konseri ile de renklendi.

Eyyübiye Ak Parti İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin ve ekip arkadaşları Dilek Çakmak ve Ayten Doğan ile teşkilat üyesi kadınlar programa katılımda duyarlılık sağladılar. Katılımın yoğun olduğu Kan Bağışı kampanyasında çok sayıda kişi kan bağışladı.

Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, ‘Ak Parti Teşkilatı Olarak halkımızın her alandaki ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Çevremizde yaşanan olaylardan edindiğimiz tecrübelerden başta Kızılay Olmak üzere ilgili kuruluşların kan e kök hücre bağışının önemini vurgulayan kamu spotları ile halkımızı bilgilendirmek amacıyla bugünkü organizasyonu gerçekleştirdik. Bu organizasyonda bize destek veren Kızılay, Eyyübiye Müftülüğü Eyyübiye Belediyesi, Grup Dergah ve Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığına teşekkür ediyoruz. ‘ dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa kan bağışı kök hücre seminer ziraat odası
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı