Advert
Advert

Başkan Kara’dan Teşekkür mesajı

Necmettin KARA Demokrat parti Şanlıurfa İl 2. Başkanı, Yönetici ve Büyük kurultay Delegesi Necmettin Kara Babasının rahatsızlığından dolayı yaklaşık 2 ay boyunca hastanede yatmasından dolayı kendilerine her konuda yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Başkan Kara’dan Teşekkür mesajı
Başkan Kara’dan Teşekkür mesajı Admin
Advert

Başkan Kara Babamız Hüseyin Kara’nın rahatsızlığı dolasıyla 2 ay boyunca Hastanede yapması bizleri derinden üzmüştü. Oradaki Başhekim, doktorlar, Hemşireler, hastane personelleri, akraba,  eş ve dostlarımızın bize vermiş oldukları destekle acımızı dindirmiş oldular. Allaha şükürler olsun ki Babam eski sağlığına kavuştu. Binlerce şükürler olsun” dedi.

KARA’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Demokrat parti Şanlıurfa İl 2. Başkanı, Yönetici ve Büyük kurultay Delegesi Necmettin Kara teşekkür mesajı yayınlayarak şunları söyledi: “Babam Hüseyin Kara’nın rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık iki aydan beri desteklerini esirgemeyen Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek beye Harran Üniversitesi Üroloji bölüm Başkanı Prf Dr. Halil Çiftçi beye, Üroloji Uzman Doktor İbrahim Halil Albayrak beye, Tıp Fakültesi Üroloji servisi hemşire ve tüm personeline, 500 yataklı Devlet Hastanesi Başhekimi B. Caner Kaya beye, Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Çiçek beye, Başhekimi kalemi Emin Tepe beye ve Plastik Cerrahi uzmanı Dr. Buğra İpek ve Plastik Cerrahi Kalemi Mehmet Kurnaz beye ve tüm plastik cerrahi servisi hemşire ve personeline tüm hastahanenin güvenlik ve personeline tüm Demokrat parti Teşkilatına tüm Akraba dost ve arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun bu memleket için mücadele eden tüm insanlara selam saygılarımı sunarım. Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa hastane sağlık teşekkür
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı