Advert
Advert

Gelecek Partisinden Dünya iş Derneğine ‘Destek

İstanbul’da yeni kurulan Dünya İş Derneği açldı. Derneğin açılışını Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Selim Temurci yaptı.

Gelecek Partisinden Dünya iş Derneğine ‘Destek
Gelecek Partisinden Dünya iş Derneğine ‘Destek Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Dünya İş Derneği Kurucu Onursal Başkanı olarak derneğimizin açılış törenine katılan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Selim Temurci, kadın girişimcilere verdiği önem ve destek için Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kadın Politikaları Başkanı Habibe Çiftçioğlu hanımefendiye, bizim yanımızda olan değerli siyasetçilerimize, partilerimizin genel başkan yardımcılarına, ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan değerli iş insanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza, değerli dostlarımıza açılışımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.

Açılışta ayrıca bir konuşma yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Dernek başkanı ve yönetimine teşekkür ederek başladığı açılış konuşmasında, ”Dünya döndükçe, iş devam eder diyen, ülke genelinde şubeleşmeye çalışan Dünya İş Derneğimizin başkan ve yönetimini tebrik ediyor, derneğin hizmet binasının hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

urfa çağdaş gelecek partisi dünya iş derneği teşkilat açılış
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı