Advert
Advert

Gazeteci -Yazar Kâmile Özdemir'den yeni kitap

Şanlıurfa'nın güçlü kalemlerinden Araştırmacı- Gazeteci -Yazar Kâmile Özdemir'in 'Kalplerin ışığında' adlı yeni kitabı raflarda yerini aldı.

 Gazeteci -Yazar Kâmile Özdemir'den yeni kitap
 Gazeteci -Yazar Kâmile Özdemir'den yeni kitap Admin
Advert

Araştırmacı Gazeteci-Yazar Kâmile Özdemir, 3 yıl aradan sonra  yeni kitabı 'Kalplerin Işığı'nı okurlarının beğenisine sundu.

Önce Vatan gazetesi adına yaptığı röportajlar ve köşe yazılarıyla önemli bir okur kitlesine ulaşan Özdemir ayrıca birçok yerel gazetede de köşe yazarlığı yapıyor.

Bunun dışında birçok dergi ve edebiyat sitelerinde makaleleri ve şiirleri yayınlanıyor.

Kamile Özdemir, yeni kitabıyla ilgili duygularını şöyle özetledi:

"Yeni bir kitabı sizlerle buluşturmanın heyecanı içindeyim. 18 ay zaman zarfı içinde, üzerinde çalışma yaptığım kitabımız sıcağı sıcağına raflarda yerini aldı. Bir yazar için en mutlu an bu olsa gerek.

Günlük yaşantımızda Kur’an-ı Kerim’i rehber etmediğimiz sürece, kör, topal ve sağır yaşamaya mahkûm oluruz. Şunu unutmayalım ki, kişiyi karanlıktan aydınlığa götürecek ve kötü amellerden kurtaracak olan Kur’an-ı Kerim’i hafızalarda değil, hayat yaşantımıza kattığımızda bir anlam kazanacaktır.

Bir varız, bir yokuz… O daima var olandır.

Liman Yayınevi tarafından basılan " Kalplerin Işığı- Kur'an'ı Kerim'den İnciler" kitabı bütün online kitap satış sitelerinde ve tanınan birçok kitap evlerinde okuyucunun istifadesine sunulmuştur.''

urfa ağdaş şanlıurfa kamile ödemir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı