Advert
Advert

Aydınlık Gelecek Çocuklarla inşa edilecek

Aydınlık Demokrasi Partisi Genel Başkanı Erkan Deniz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda "Kayıtsız, şartsız milletin olan egemenliğimizin simgesi TBMM'nin 102'inci yaşı ve bu egemenliğin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum."denildi.

Aydınlık Gelecek Çocuklarla inşa edilecek
Aydınlık Gelecek Çocuklarla inşa edilecek Admin
Advert

23 Nisan Milli Egemenlik bayramının, aynı zamanda dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı olarak bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısı olduğuna işaret eden Aydınlık Demokrasi Partisi Genel Başkanı Erkan Deniz, "Bu çağrıda, bu bayramı çocuklara armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün güçlü sesi vardır. İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye'sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. " dedi. Deniz, bu umutla,bu duygularla, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini dilediğini, bu bayram vesilesiyle dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye gelen bütün çocukları sevgiyle selamladığını söyledi.

Aydınlık Demokrasi Partisi Genel Başkanı Erkan Deniz,aydınlık dolu bir geleceğin çocuklarla inşa edileceğini ve çok yakında daha umutla daha ferah bir ülkenin oluşacağının da altını çizdi.

urfa çağdaş aydınlık demokrai parti 23 nisan çocuk bayramı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı