Advert
Advert

ADP A takımı ile toplandı

Aydınlık Demokrasi Partisi yol haritasını çizdi

ADP A takımı ile toplandı
ADP A takımı ile toplandı Admin
Advert

Son günlerin popüler partisi olma yolunda adını duyuran Aydınlık Demokrasi Partisi kongre sonrası ilk toplantısı yaptı . Genel Başkan Erkan Deniz Başkanlığında toplanan parti yönetimi yol haritasını belirledi .

Aydınlık Demokrasi Partisi kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. Aydınlık Demokrasi Partisi Genel Başkan Erkan Deniz Başkanlığında toplanan parti kurmayları ile bir araya geldi. Teşkilatlanmaların ve görevlendirmelerin hızla devam ettiği Aydınlık Demokrasi Partisinde yol haritası da belirlendi. Tüm illerde yönetimlerin güçlendirilmesi için çalıştıklarını söyleyen Genel Başkan Erkan Deniz,yeni bir kongre süreci geçirdiklerini artık seçime odaklandıklarını söyledi. Deniz " Kongre sonrası parti yönetimi ile toplandık. Yol haritası ve parti içinde yapılması gerekenler ve görüşüldü. Seçimler yaklaşıyor. Bizlerde seçimler yarın olacak gibi çalışıyoruz"dedi.

A takımı ile bir araya gelen Aydınlık Demokrasi Partisi Genel Başkanı Erkan Deniz yakın zaman içerisinde önemli kişilerin de parti bünyesine katılacağını belirtti.

urfa çağdaş aydınlık partisi yol haritası erkan deniz
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı