Advert
Advert

DYP’li Güneş’ten Kongre Sonrası Teşekkür

Doğru Yol Partisi (DYP) Şanlıurfa İl Başkanı Halil Güneş, DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz ve Genel Başkan vekili Muzaffer Tan, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şasi, Fahri Şen ve Yakup Demirer, Genel Koordinatör Vekili İbrahim Halil Polat’tan oluşan heyetin teşrifleriyle gerçekleşen 1.Olağan İl Kongre sonrası kendilerine zaman ayırarak teşrif eden herkese teşekkür etti.

DYP’li Güneş’ten Kongre Sonrası Teşekkür
DYP’li Güneş’ten Kongre Sonrası Teşekkür Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

DYP Şanlıurfa 1. Olağan kongresinde delegelerin oyları ile yeniden güven tazeleyen İl Başkanı Güneş, kongre sonrası, yaptığı yazılı açıklamada Şanlıurfa DYP olarak kongreye gösterilen ilgi ve alakadan dolayı ihya oldukları belirterek şunları söyledi.

DYP İl Başkanı Güneş;”29.03.2022 tarihinde özel bir düğün salonunda DYP Genel Başkanımız Çetin Özaçıkgöz liderliğinde şehrimize gelen DYP Genel başkan vekili ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile Genel Koordinatör Vekilimiz Şanlıurfa ve Şanlıurfalı hemşerilerimizin sıcak ve samimiyetle göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı son derece memnun olarak memleketimizden ayrıldılar. Kongre öncesi ve sonrası her alanda kıyasıya çalışan bu kutlu davada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Kongremiz partililerimizin yoğun çabaları sonucunda son derece şenlik havasından geçti. Başta kongremize teşrif eden diğer siyasi parti il başkanlarımıza, STK Temsilcilerimize ve işini gücünü bırakarak salonu dolduran kadim şehrimizin değerli halkına sonsuz teşekkür eder, ayaklarına ve gönüllerine sağlık. Yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz kongremizin teşkilatımıza, Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diliyor, kongrede yeni görev alan dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Genel Başkanımız Sayın Çetin Özaçıkgöz’ün de kongrede belirttiği gibi, ‘’Bu muhalefet olarak Şanlıurfa’da yaptığımız son kongremiz. İnşallah yapılacak olan ilk Genel Seçimlerin akabinde burada iktidar partisi olarak kongremizi yapacağız. Doğru Yol Partisi 1983 yılında rahmetli Süleyman Demirel’in liderliğinde millet ve demokrasi yolunda çıktığımız bu yolda bizleri muzaffer eyle diyen genel başkanımızın kurduğu bir partidir.’’ Bıkmadan, yılmadan, usanmadan halkın gür sesi olacağız.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

urfa çağdaş şanlıurfa dyp urfa kongre başkan halil güneş teşekkür
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı