Advert
Advert

En Başarılı Okul Beş yıldızlı otellere rakip

Dünya Gençlik Konseyinin proje okullarından Selahattin Eyyubi Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi İstanbul'un en başarılı okullarının arasında yer aldı. Bu başarıda en büyük katkı ise okulun beş yıldır müdürlüğünü yürüten İskender Turan be ekibine ait.

En Başarılı Okul Beş yıldızlı otellere rakip
En Başarılı Okul Beş yıldızlı otellere rakip Admin
Advert

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde bulunan Selahattin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Selahattin Eyyübi Uygulama otelinde yaklaşık 800 öğrenci eğitim alıyor. Sultangazi'nin en başarılı okulu olan okulda turizm için gereken bütün personeller yetişiyor. Okulun ve uygulama otelinin başarısın da en büyük pay Okul ve otel müdürü İskender Turan'a ait. Göreve geldiği günden bu güne yaptığı başarılı projeler ile adından söz ettiren Turan öğrenciler ile de ilişkilerin de samimi bir ortam yakalayarak başarıya koşmalarında yardımcı oluyor.

Ulusal ve uluslararası bir çok yarışmada dereceye giren ve birincilik alan okul da ayrıca geleceğin aşçıları da yetişiyor.

Bir çok beş yıldızlı otele staj imkanı da sunan Selahattin Eyyubi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi sonrasın da mezunlarına istihdam da yaratıyor .

Uygulama otelin de yeniliklere giden başarılı müdür otelin doluluk oranını da yüzde 80'e çıkararak büyük başarıya imza attı.

urfa çağdaş istanbul sultangazi selhattin eyyübi turizm otelcilik okul
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı