Advert
Advert

Dünya Gençlik Konseyi TBMM'DE

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti. TBMM'deki ziyarette Meclis Başkanına ve diğer komisyon başkanlarına Konseyin projeleri anlatılacak.

Dünya Gençlik Konseyi TBMM'DE
Dünya Gençlik Konseyi TBMM'DE Admin
Advert

Ankara'daki ziyaretlerine devam eden Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ve Konseyin uluslararası ilişkiler Başkanı Dr Ali Hassi Mohamed ile beraber TBMM'ni ziyaret etti. Ziyaretin amacıyla ilgili bir açıklama yapan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep, konsey olarak bir haftadır Ankara da temaslarda bulunduklarını resmi kurumlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Celep " Başta aile bağları kuvvetlenmesi için yaptığımız projenin tanıtımı için devlet büyüklerimiz ile bir araya geliyoruz. Bugün de TBMM'de başta meclis başkanımız ve diğer komisyon başkanlarına ziyaret gerçekleştireceğiz. Bizler gençler için neler yapabiliriz diye her gün biraz daha kafa yorarak ve fikir alışverişinde bulunarak hareket ediyoruz. Güzel bir gelecek için güzel bir gençlik için çabalıyoruz" dedi.

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ve beraberindeki heyet daha sonra da Ankara'da bulunan siyasi partileri ziyaret edecek.

urfa çağdaş dünya gençlik konseyi komisyon ziyaret siyasi parti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı