Advert
Advert

'Dolar bozdurana döner kola bedava'

Sırrın Mahallesi’nde büfe işleten bir esnaf, Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek vermeye başladı. Yılay Büfe işletmecisi Pazartesi gününden bu yana onlarca kişiye döner ve kola ikram etti.

'Dolar bozdurana döner kola bedava'
'Dolar bozdurana döner kola bedava' Admin
Advert

Aziz Budak / Türkiye üzerinde oynanan oyunlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Şanlıurfalı vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

Sırrın Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan Yılay Büfe işletmecisi İsa Loğdurcu, 200 dolar bozduranlara döner ve kola ikram etmeye başladı.

Loğdurcu, pazartesi gününden beri afişi astıktan sonra onlarca kişiye döner kola ikram ettiğini açıkladı.

15 Temmuz’da darbe olayını gerçekleştiremeyen dış güçlerin ülkemizi ekonomi ile yıkmaya çalıştığını ifade eden Loğdurcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine bizde kendi gücümüze göre kampanyaya bu şekilde destek vermeye karar verdik. Ülkemiz, vatanımız ve bayrağımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Kampanyayı başlatıp sosyal medya üzerinden paylaşınca onlarca kişi dolarını bozdurduğuna dair fişlerini getirip döner ve kola ile karınlarını doyurdular. Kendilerine bu ülkeye hizmet ettikleri için afiyet olsun. Ben bu ülkeye bu şekilde hizmet ediyorum, gerekirse binlerce liram gitsin ama vatanım gitmesin. Bu yüzden çok mutluyum. Türkiye için elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah bu kampanya tüm yurtta devam eder. Bu memleketi bu vatanı çapulculara kaptırmayız. Bu yaptığımız ülkemiz için hiçbir şey bile değil. Mahallelimize ve gelip geçen müşterilerimizde bir farkındalık yaratmak istedim. Bu kampanyayı yaparak hükümetimizin yanında olduğumuzu göstermek istedim." Dedi.(Urfa Şafak)

urfa çağdaş şanlıurfa dolar bozdurana döner yılay büfe isa loğdurcu sırrın mahallesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı