Advert
Advert

Başkan Canpolat’tan Üç Aylar Mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mübarek Üç Aylar dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Üç Aylar’ın başta Haliliyeli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Başkan Canpolat’tan Üç Aylar Mesajı
Başkan Canpolat’tan Üç Aylar Mesajı Admin
Advert

“Huzur ve sakinliğin gönüllere merhametle sunulduğu, insanın nefsini hassas bir teraziye vurduğu mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz” sözleriyle mesajına başlayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, açıklamasında şunları kaydetti:

“Lütuf ve ihsan ile istisna kılınan bu aylar, sorumluluklarımızla bizi yüz yüze getiren ve İslam anlayışımızı nasıl inşa etmemiz gerektiğini bize hatırlatan zamanlardır. Recep, Şaban ve Ramazan ayları olan üç aylar, gönül kapılarımızı merhamet, sevgi ve cömertlikle Allah rızası için açtığımız kutsal aylardır.

İslam âleminin amel defterini gözden geçirdiği, Müslümanca bir şuurla hareket etmeye en yakışır haleti ruhiye olan diğerkâm olmanın paylaşma ve yardımlaşmayla ifa edildiği bu zamanların tüm İslam âlemine hayırlı olmasını dilerim. Tebessüm etmenin sadaka sayıldığı kutsal inancımızda elimizden gelen her türlü paylaşma ve yardımlaşma gayretini ortaya koymanın her zaman ve özellikle de bu mübarek zamanlarda ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Haliliye Belediyesi olarak, Allah’ın rızasına koşulan bir gayret ile bu üç ayları, yardımlaşma ve dayanışma ayları olarak görüyoruz. Bu vesileyle, kalbimize huzur ve sürur vererek misafir olan üç ayların, barış, huzur ve berekete vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu duygularla, manevi iklimi huzurla dolu olan Üç Aylar’ın başta Haliliyeli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

urfa çağdaş haliliye 3 aylar mübarek günler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı