Advert
Advert

Türkiye-Somali kardeşliği

Dünya Gençlik Konseyi yurt dışı ziyaretlerine hızla sürdürmeye devam ediyor. Somali eski Belediye Başkanı Abdulkadir Sh Mohamed Nur (SIIDII) 'nin davetlisi olarak Somali'ye gidecek olan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep burada Somalili öğrenciler ile bir araya gelecek .

Türkiye-Somali kardeşliği
Türkiye-Somali kardeşliği Admin
Advert

Somali eski Belediye Başkanı ve aynı zamanda suanki milletvekili seçimlerinde milletvekili adayı olan Abdulkadir Sh Mohamed Nur ( SIIDII)  Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ile bir araya gelecek.

 Somalili Başkanın davetlisi olarak Somali'ye gidecek olan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep burada gençlerle bir araya gelerek söyleşide bulunacak. Ayrıca mesleki eğitim kursları ile Somalili öğrenciler eğitim alacaklar.

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep konseye her geçen gün katılımların hızla devam ettiğini ve gençler için herşeyi yaptıklarını söyledi.Celep, 8 Aralık da yapılan 2. Gençliğe Katkı ve Girişimcilik ödül törenine de katılan Somalili Başkanın daveti üzerine bu ziyaretin gerçekleşeceğini söyledi.

Başkan Celep ayrıca seçimlerde aday olan Abdulkadir Sh Mohamed Nur (SIIDII)'ye başarılar diledi.

urfa çağdaş şanlıurfa somali gençlik konseyi somalili öğrenciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı