Advert
Advert

Dünya Gençlik Konseyinden İş İnsanı Zehra Karakaş'a teşekkür ödülü

Zehra Karakaş"ilk önce çocuklarımızı severek başlayalım"

Dünya Gençlik Konseyinden İş İnsanı Zehra Karakaş'a teşekkür ödülü
Dünya Gençlik Konseyinden İş İnsanı Zehra Karakaş'a teşekkür ödülü Admin
Advert

Dünya Gençlik Konseyinden iş insanı ve aynı zamanda Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Kadın Kolları Başkanı Zehra Karakaş'a teşekkür ödülü verildi. Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep tarafından verilen teşekkür ödülünden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Karakaş başarılı aile olmanın yolunu da açıkladı .

Dünya Gençlik Konseyinin başarılı iş insanları ve başarılı STK'lara teşekkür ödülleri devam ediyor. İş dünyasının başarılı iş kadınlarından Hantek Kalıp Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Karakaş'a teşekkür ödülü verildi. Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep tarafından verilen teşekkür ödülü öncesi bir konuşma yapan Karakaş çocukların ve gençlerin eğitiminin önemini altını  çizdi  . Karakaş " İlk önce çocuklarımızı severek başlayalım. Başarılı ve mutlu bir aile oluruz " dedi.

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep de kendi alanında çok başarılı bir iş kadını olan Zehra Karakaş'a teşekkür ödülü verdiklerini ve gençliğe katkı sundukları için ödüle layık gördüklerini söyledi .

Dünya Gençlik Konseyi ile Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı Zehra Karakaş önderliğinde  mesleki eğitim kursları düzenleyerek mobilya sektörüne kursiyerler kazandıracak.

Ayrıca Genel Başkan Hüseyin Celep tüm herkese seslenerek çocuklar üşümesin diye başlattıkları 10 bin bot 10 bin mont  kampanyasına davet etti .

urfa çağdaş dünya gençlik konseyi iş insanı zehra karakaş mont yardım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı