Advert
Advert

Antalya’daki Batmanlılar Kahvaltıda Buluştu

Antalya Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, geleneksel kahvaltı etkinliğinde bir araya gelerek, önümüzdeki dönemde yapacakları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Antalya’daki Batmanlılar Kahvaltıda Buluştu
Antalya’daki Batmanlılar Kahvaltıda Buluştu Admin
Advert

HABER MERKEZİ

Antalya Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (ANT – BEYDER) üyeleri geleneksel hale getirdikleri kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, 2022’de yapacakları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

ANT – BEYDER Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Pekince ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltıya çok sayıda dernek üyesi katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Pekince, Batmanlıların 50 yıldan uzun bir süreden bu yana Antalya’da yaşadığını ve şu anda Antalya’da yaklaşık 30 bin dolayında Batmanlı bulunduğunu söyledi.

Pekince, derneklerinin 2019’da faaliyete başladığını ve böylesi bir derneğin çok geç kurulduğunu ifade ederek, “Geç kaldık ama geçen zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için daha fazla çalışacağız. Derneğimiz, öğrencilerimize maddi ve manevi destek olmak için kurduk. Ayrıca üyeler arasında ekonomik işbirliği ve dayanışma da sağlıyoruz. En önemlisi de Batman kültürünü tanıtıyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Pekince, bir olacaklarını, diri olacaklarını ve güçlü olacaklarını da sözlerine ekledi.

urfa çağdaş antalya batmanlılar kahvaltı buluşma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı