Advert
Advert

Sağlık çalışanları sahada

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 30 mobil aşı ekibi Vatandaşlarımızın aşıya ulaşılabilirliğini artırmak amacıyla, Sağlık çalışanları Viranşehir ve bağlı Mahallelerinde, taziye evlerinde ve aile sağlığı merkezlerinde Halkımızın aşılarını yapıyorlar.

Sağlık çalışanları sahada
Sağlık çalışanları sahada Admin
Advert

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla etkin mücadele kapsamında İlimizdeki Covid-19 aşı sayılarını artırmak ve aile hekimlerimizin sahada yaşadığı sorunları dinlemek adına, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdullah Solmaz ve beraberindeki Halk Sağlığı Hizmetleri ekibi ile Viranşehir 3 nolu aile sağlığı merkezi, Eyüp nebi aile sağlığı ve Haliliye 21 nolu aile sağlığı merkezini ziyaret ederek, Sağlık personelleri ile sohbet etti. Aşılama süreci ve pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Sağlık Çalışanlarına teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdullah Solmaz, Sahada çalışan sağlık ekiplerinden, Taziye evlerinde bulunan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek taziye de bulunan vatandaşlara aşı olmaları konusunda bilgilendirme yaptı.

Solmaz; Aşı olan vatandaşlara çevrelerinde aşı olmayan yakınlarına aşı olmaları konusunda ikna etmelerini söyledi.

urfa çağdaş viranşehir sağlık çalışanları taziye evi aşı yapma vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı