Advert
Advert

Katarlı ve Dubaili İş Adamlarından Şanlıurfa çıkartması

Anavatan Partisi (ANAP) Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, yatırım için Şanlıurfa'ya gelen Katarlı ve Dubaili iş insanları ile bir otelde bir araya geldi.

Katarlı ve Dubaili İş Adamlarından Şanlıurfa çıkartması
Katarlı ve Dubaili İş Adamlarından Şanlıurfa çıkartması Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan'ın daveti üzerine Şanlıurfa'ya gelen Katar ve Dubaili iş adamları bir otelde ağırlandı.

Şanlıurfa'ya gelen Katar ve Dubaili iş adamları heyeti Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatıyla Buluştu. Yatırım ve iş fırsatları üzerine istişarelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen bir çok sektörde faaliyet gösteren Katarlı ve Dubaili şirketlerin yetkilileri, “ Şanlıurfa her yönüyle çok güzel bir şehir. Yatırım anlamında da Anavatanlılarla birlikte güzel işler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Bu anlamda sizlerle her türlü iş birliğine açık olduğumuzu belirtmek isteriz.” dediler.

İş insanlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ise, Şanlıurfa'nın gerek coğrafi gerekse sosyo-kültürel nimetlere sahip olduğunu belirterek şunları söyledi: “Şanlıurfa'ya yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılarımıza kapılarımızı sonuna kadar açtık.Şanlıurfa'nın her alanda kalkınması öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu nedenle bu ziyareti son derece önemli buluyorum. Karşılıklı iş birliği içerisinde olmalıyız. Birlikte oluşturacağımız kalkınma ve yatırım modelleri Türkiye arasındaki iş birliğine de büyük güç katacaktır.” ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfa iş adamları urfa anap yatırım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı