Advert
Advert

Urfalı İşadamından başarılı personellere ödül

Şanlıurfalı İş adam Bekir Turanoğlu’nun pandeminin zor koşullarına rağmen kurduğu Telecall Center Çağrı Merkezi’nde çalışan başarılı personelleri ödüllendirdi

Urfalı İşadamından başarılı personellere ödül
Urfalı İşadamından başarılı personellere ödül Admin
Advert

Pandemi döneminde istihdama katkı sunan İş İnsanı Bekir Turanoğlu, çağrı merkezinde başarıla olan personele ödül verdiklerini açıkladı. Telecall Center Çağrı Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine İş İnsanı Bekir Turanoğlu’nun yanı sıra çalışanlar katıldı. 6 aylık eğitim sonrası yüzleri gülen çalışanlar aldıkları ödül için İş İnsanı Turanoğlu’na teşekkür etti.

Özverili personele teşekkür

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında pandeminin tavan yaptığı dönemlerde istihdam açığını büyük oranda kapatan İşadamı Bekir Turanoğlu, “İlk etapta 40 personel ile yola çıktı. Personelimize alanında uzman isimler ile eğitim verdik. Pandemi döneminde birçok iş yeri kapanmasına rağmen bizler ülkemiz adına taş üstüne taş koymaya çalıştık. Pandeminin sonucu olarak artan işsizliğe bir nebze olsun çare olmak için çağrı merkezimizi kurduk. Elimizden geldiği kadar istihdam sağlamayı amaçlıyoruz. Sayısal olarak baktığımızda istihdam açısından önemli bir açığı kapatmış olacağız. Bu dönemde özveri ile çalışan personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş kocaeli iş adamı personel ödül
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı