Advert
Advert

Vatandaşlar Meydan Hastanesi’nden rahatsız

Şanlıurfa’nın en büyük özel hastanelerinden biri olan Özel Meydan Hastanesi hizmet ve temizlikte sınıfta kaldı.

Vatandaşlar Meydan Hastanesi’nden rahatsız
Vatandaşlar Meydan Hastanesi’nden rahatsız Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Kentin en büyük sağlık kurumlarından biri olan Özel Meydan Hastanesi, hijyen, temizlik ve hizmet yönünden vatandaşların tepkisini çekti.

Hastalarının ameliyatı için Meydan Hastanesine giden hasta yakınları hastaneye kan kustular.

Temizlik, hijyen ve personelin ilgisizliğinden yakınan hasta yakınları yaşadıkları sıkıntı ve sitemlerini şu ifadelerle özetlediler.

“Hastayı odaya yatıracağız oda kirli biraz bekleyin temizleyelim dediler , kapı önünde bekledik, ama temizleme sıfır. Personele çarşaflar kirli 4-5 defa çarşafı değiştirin dememize rağmen kimse ilgilenmedi. 7-8 saat kaldık ilgilenen olmadı. Hastaya serum takıp gittiler bir daha gelen olmadı. Hastamızın biten serumunu bile biz değiştik. Bir personel gelip bir ihtiyacınız, bir sıkıntı varmı diye soran olmadı.

Ameliyattan çıkan hastamızın kaldığı odanın penceresi açılmıyor pencere vidalanmış, kaç defa içeride nefes alamıyoruz pencereyi açmamız lazım dememize rağmen  teknik servise söyledik ilgilelenecekler denildi, öğlene doğru  gittiğimiz hastanede akşam 19.00’da çıktık ama ilgilenen olmadı.

Hastanenini 2. Katında kantin var. Çay sigara ve bekleme salonu, Sigara içmek için kantinin balkonununda çay sigara içmek için 4-5 masa var kültablası yok, sigara içen izmaritleri yere atıyor. Yerler izmaritten geçilmiyor, temizlik sıfır.

Ameliyata alınan vatanşların yakınları ameliyathane öneünde ışıkların yanmamasından dolayı karanlıkta bekliyor. Bir oturacak yer  yer koskoca hastane bekleme yerine bir bank koymayı akıl etmemiş, bazı vatandaşlar yerlerde oturuyor. Hastane yönetimine belalar okuyor. Sanki hastane değil bir köy odası.

Hastaneyegelen vatandaşlar bin pişman, biz özel hastane diye geldik ama, devlet hastanelerinde daha iyi hizmet veriliyor diye sitemlerini dile getirdiler.

urfa çağdaş şanlıurfa sağlık meydan hastanesi hizmet vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı