Advert
Advert

Aksa Doğal Gaz’dan abonelerine sıra bekletmeden hizmet

AKSA Şanlıurfa Doğalgaz, abonelerine daha hızlı ve sıra bekletmeden hizmet verebilmek amacıyla geliştirdiği Abone Randevu Sistemi’ni devreye aldı.

Aksa Doğal Gaz’dan abonelerine sıra bekletmeden hizmet
Aksa Doğal Gaz’dan abonelerine sıra bekletmeden hizmet Admin
Advert

Konu hakkında basına bilgi veren Aksa Şanlıurfa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.  Şirket Müdürü Muhammed Nezih URAL, yapmış olduğu açıklamada:

Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla hizmet kalitesini her geçen gün daha ileri noktaya taşımaktayız. Ayda ortalama 5 bin işlemin gerçekleştirildiği şirketimizde Abone randevu sistemi sayesinde Müşterilerimiz Sıra beklemeden işlemlerini gerçekleştirebilecektir.

Kışın yaklaştığı bugünlerde artan yoğunluktan dolayı, doğalgaz işlemlerini gerçekleştirmek isteyen müşterilerimizin işlemlerini, yeni uygulamamız olan “Abone Randevu Sistemi” ile sıra beklemeden ve zaman kaybetmeden kolayca randevu alabilmelerini sağlayabiliyoruz. Aksa Doğal Gaz olarak önceliğimiz, sürekli müşteri memnuniyetini sağlamak ve hizmet kalitemizi sürekli artırmaktır. Bu yönde daha iyi hizmet verebilmek için kendi projemiz olan Abone Randevu Sistemi’ni devreye almış bulunuyoruz.” dedi.  

Aksa Şanlıurfa Doğal Gaz Abone Randevu sistemi için yapılan yazılı açıklamada;

Özellikle kış sezonuna girdiğimiz şu dönemde işlem yoğunluklarında beklemeleri en aza indirmek amacıyla, AKSA Şanlıurfa Doğalgaz olarak enerji hizmet sektöründe bir ilk olan Abone Randevu Sistemini geliştirdik. Müşterilerimiz; Abonelik İşlemleri, Gaz Kullanım Sözleşme İşlemleri, Sözleşme Sonlandırma ve Alacak iade gibi işlemler için Abone randevu sistemi ile internet üzerinden randevu alarak, randevu saatlerinde sıra beklemeden işlemlerini gerçekleştirebilmektedirler. Müşterilerimiz Abone randevu sistemini iki şekilde kullanılabilecektir.

www.aksadogalgazsanliurfa.com.tr veya www.urfagaz.com.tr web adreslerimizde yer alan online işlemler bölümü altındaki Abone Randevu Sistemi’nden randevu alabileceğiniz gibi; mesai saatleri içerisinde 0414 313 15 00 no.lu telefon arayarak da randevu alabilirsiniz.

Randevu alma işlemine başlayabilmek için sitenin sağ tarafında bulunan “ONLİNE İŞLEMLER” menüsü altında “Randevu Talep Sistemi”ne girerek listelenen uygun gün ve saatleri seçerek randevu alma işlemine başlayabilirsiniz.

Randevu alınan gün ve saatte randevu saatinden en az 5 dakika önce randevu onayı için gişelerimize veya danışma masamıza başvurunuzu yapabilirsiniz.” denildi.

 

 

 

urfa çağdaş şanlıurfa aksa doğalgaz randevu sistemi aboneler hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı