Advert
Advert

Jasat’tan bir başarılı operasyon daha

Konya İlinden 7 ay öncel alınan ve parası verilmeyen traktör, Suruç ilçesinde bulundu.

Jasat’tan bir başarılı operasyon daha
Jasat’tan bir başarılı operasyon daha Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş/

Yaklaşık yedi ay önce Konya ilinden alınan ve parası verilmeyen traktör Jasat’ın başarılı çalışması neticesinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bulundu. Suruç İlçesi Molla Hamza Mahallesinde A.G. isimli şahsın sevk ve idaresinde iken ele geçirilen traktör çekiciye yüklenerek sahibine teslim edilmek üzere Mahalleden götürüldü.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliği Halkla İlişkiler müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Konya ilinden M.I. isimli şahıs  Traktörünü Ekim 2020 ayında Konya ilinde iken Ankara ilinde anlaştığı bir şahsa satmış ancak; dolandırılarak parasını alamadığı gerekçesiyle müracaatta bulunmuştur.

Şanlıurfa İl J.K.lığı Asyş.Ş.Md.lüğü - JASAT ( Jandarmanın Dedektifleri) tarafından Dolandırıcılığa konu traktörün 04.09.2020 günü Şanlıurfa İline getirildiği istihbari bilgisine ulaşılmasına müteakip 2 (İki) ay süren uzun, kesintisiz uğraşılar  ve araştırmalar sonucu  08.05.2021 Suruç İlçesi Molla Hamza Mahallesinde A.G. isimli şahsın sevk ve idaresinde iken ele geçirilmiş ve mağdur M.I.' a teslim edilmiştir. Şüpheli şahıs gözaltına alınarak sevk edildiği adli makamlarca ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü aranan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde tacirlerinin faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

urfa çağdaş şanlıurfa jasat traktör suru. konya dolandırıcı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı