Advert
Advert

Şehit Orhan İrkarlı son yolculuğuna uğurlandı

Hakkâri’de vatani görevini yaptığı sırada şehit düşen Şanlıurfa Siverek doğumlu Er Orhan İrkarlı, baba ocağı olan Güzelpınar köyünde toprağa verildi.

Şehit Orhan İrkarlı son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Orhan İrkarlı son yolculuğuna uğurlandı Admin
Advert

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Siverek ilçesine bağlı Güzelpınar köyünde düzenlenen cenaze merasimine katıldı. Şehidin babası Kamil İrkarlı ve ailesine başsağlığı dileyen Vali Tuna, “Ülkemizin güvenliği böyle kahraman evlatlarımızın sayesinde sağlanıyor. Onlara çok şey borçluyuz. Devletimiz bundan sonra şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için her şeyi yapacak. Millet olarak üzerimize düşen, zor ve acılı zamanlarımızda birbirimize destek olmaktır. Seve seve ölümü göze almak, millet olarak hazır olduğumuz bir durum. Bunu 15 Temmuz gecesi gördük. Bugünde Şanlıurfalı kardeşlerimiz şehidimizi son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Orhan İrkarlı kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride bıraktığımız tüm şehit ve gazilerimizi de minnetle anıyorum.” Dedi. İl Müftüsü İhsan Açık tarafından öğle namazına müteakip kıldırılan cenaze namazının ardından şehit İrkarlı’nın cenazesi toprağa verildi.

Cenaze merasimine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın yanı sıra; Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Kaymakamı Vural Karagül, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

urfa çağdaş şanlıurfa şehit hakkari siverek baba ocağı orhan imkarlı garnizon komutanı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı