Advert
Advert

Başkan Eyyüpoğlu’ndan Muhtar Aslan’a ziyaret

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlui Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek mahalledeki sorunların takipçisi olacağını söyledi.

Başkan Eyyüpoğlu’ndan Muhtar Aslan’a ziyaret
Başkan Eyyüpoğlu’ndan Muhtar Aslan’a ziyaret Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Haliliye İlçe teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri ile Muhtar Mehmet Aslan!ı ziyaret eden Başkan Eyyüpoğlu, mahallenin sorunlarını dinledi, mahallede ki, muhtaç ailelere yardım etti.

Muhtar Mehmet Aslan, mahallesinde en büyük sıkıntının madde bağımlısı gençler olduğunu, bu gençlerin, hırsızlıktan tunun da illegal her türlü işlerde kullanıldığını, yetkililerin bu gençlere karşı bir çözüm üretilmesini istedi.

Mahallenin en büyük sıkıntısının Recep Tayyip Erdoğan Caddesinde bir üst gecidinin olamadığını açıklayan Muhtar Aslan, “Şanlıurfa Mardin Karayolunda bulunan bu caddemizde son 2 ayda yaklaşık 10 kişi kazaya maruz kalarak vefat etti. Mahalle muhtarı olarak, gerekli tüm mercilere bu konuyu anlattık, Bizlere en kısa zamanda buraya üst geçit sözü verildi Ancak, verilen bütün sözler unutuldu. Mahallemize acilen bir üst geçit yapılması kaçınılmazdır. Şahsınızın bu konuda yardımlarını istiyoruz” dedi.

Başkan İbrahim Eyyüpoğlu, muhtar Aslan’ın mahallenin sorunlarını yakınen takip edeceğini, Üst geçit ve kapalı Pazar için gerekli mercilerle irtibata geçeceğini belitti.

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleri ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirdiler.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye muhtar mehmet aslan ak parti ilçe başkanı ibrahim eyyüpoğşu ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı