Advert
Advert

Jasat’tan Milyonluk Operasyon

İl Jandarma Komutanlığı Jasat tarafından Eyyübiye ilçesinde yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 10 milyon liralık kaçak sigara ile güneş gözlüğü ele geçirildi.

Jasat’tan Milyonluk Operasyon
Jasat’tan Milyonluk Operasyon Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada; “Şanlıurfa İl J.K.lığı- Asyş.Ş.Md.lüğü (JSAT) , İsth.Şb.Md.lüğü ve Eyyübiye İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Eyyübiye İlçesi Yukarıçaykuyu mahallesinde ikamet eden O.Ç.Ö. isimli şahsın ikametinde 22.04.2021 günü yapılan adli arama; 128.000 Adet Bandolsüz Makaron( Piyasa değeri yaklaşık 13 Bin Tl.) ile 33.000 Adet Gümrük Kaçağı Ray-Ban Marka Güneş Gözlüğü( Piyasa değeri yaklaşık 10 Milyon Tl.) ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen gümrük kaçağı ürünler muhafaza altına alınmış ve şüpheli şahıs O.Ç.Ö.  Adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü aranan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde tacirlerinin faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.”denildi.

urfa çağdaş şanlıurfa eyyübiye jasat operasyon kaçak gözlük sigara
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı