Advert
Advert

Şehit Alpaklı’nın Ailesinden Yavuz’a Ziyaret

16.01.2020’de Suriye’de şehit düşen P. Uzm. Onb. Mustafa Alpaklı’nın ailesi Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret etti. Ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Mehmet Yavuz, “Vatan ve toprak sevgisi anne baba sevgisi kadar kutsaldır. Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz. ve her zaman yanınızda olacağız” dedi

Şehit Alpaklı’nın Ailesinden Yavuz’a Ziyaret
Şehit Alpaklı’nın Ailesinden Yavuz’a Ziyaret Admin
Advert

Suriye’de teröristlerin hain pususu sonrasında şehit düşen P. Uzm. Onb. Mustafa Alpaklı’nın Ailesi  Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret etti. Baba Ali Alpaklı Anne Aysel Alpaklıve eşi Ayten Alpaklı beraber ziyaret ettiler. Ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Yavuz, şehit annesinin elini öptü. Ziyarette, Başkan Mehmet Yavuz’a teşekkür eden Baba Ali Alpaklı, Şehit haberi verilirken Cenaze merasiminde ve taziyede pek çok konuda hep yanımızda oldunuz. Halende yanımızdasınız.

Allah sizlerden razı olsun” dedi. Şehit Mustafa Alpaklı ile ilgili hatıralar sebebiyle zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette Başkan Mehmet Yavuz, ‘Ali Amcam’ diye hitap ettiği şehit babasına “ Allah şehidimizden ve nice vatan şehitlerimizden razı olsun. Sizler, bizlere şehidimizin emanetisiniz. Her zaman emrinizdeyiz gece gündüz bizi arayabilirsiniz. Bizler de bu güne kadar olduğu gibi Pandemi biter bitmez sizleri sık sık ziyaret etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa şehit şehit aileleri ziyater
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı