Advert
Advert

Altun’dan “Esnafına sahip çık” farkındalığı

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, yerel esnafa destek olmak amacıyla “Esnafına sahip çık” sloganıyla farkındalık uygulaması başlattı.

Altun’dan “Esnafına sahip çık” farkındalığı
Altun’dan “Esnafına sahip çık” farkındalığı Admin
Advert

Normal sezonda da sürekli olarak vatandaşların marketler zincirinden alışveriş yapmasının yanı sıra özellikle pandemi döneminde sıkıntılı günler yaşayan yerel esnaf için Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun,  farkındalık uygulaması başlattı. Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle mutfak alışverişlerinin artacağı günlerde yerel esnafa destek olmak,  yerel esnafın hatırlanması ve önemini vurgulamak amacıyla 5 Nisan Pazartesi gününden başlamak üzere 1 haftalık süreyle herkesi Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından özel olarak hazırlanan "Esnafına Sahip Çık" çalışmasının sosyal medya üzerinden vatandaşların profil resmi yapmasını isteyen Altun, böylelikle yerel esnafın gündemde olmasını sağlamış olacak.

“Esnafına sahip çık”

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından özenle hazırlanan farkındalık uygulaması resminde “üzerimde yok sonra veririm, iyi günde kötü günde selam verdiğin, gördüğünü değil lazım olanı aldığın, kimi zaman anahtarını kimi zaman çocuğunu emanet ettiğin yerel esnafına sahip çık” söylemleri ile yerel esnafın önemine vurgu yapılmış.

 “Bakalım kim esnafın dostudur”

Farkındalık uygulaması ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, “5 Nisan Pazartesi gününden itibaren bir (1) haftalığına farkındalık oluşturmak için genel bir uygulama başlatacağım. Herkes, gönderdiğim "Esnafına Sahip Çık" logosunu profil resmi yapsın. Amacım; bizi unutan, mahallede Bakkal var mı yok mu unutan, Zincir marketten poşet poşet doldurup gözümüzün içine göstere göstere dükkanımızın önünden geçerken varlığımızı unutanlara, selamı bile çok görenlere, farkımıza varmayan Teyzelere, Amcalara kendimizi hatırlatmak, ben de varım, ben de buradayım demek ve dedirtmek için 1 haftalığına hepimiz logomuzu profil resmimiz yapalım.  Bunu telefonumuzdaki bütün kayıtlı kişilerle paylaşalım yaygınlaştıralım onlar da profillerinde kullansınlar. Bakalım Pazartesi günü kaç kişi logomuzu kullanacak, bakalım kaç kişi "Esnaf dostudur". Farkındalık yapalım, kendimizi fark ettirelim. “ Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa bakkallar esnaf destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı