Advert
Advert

Karayollarında kaza 1 bayan hayata veda etti

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Karayolları semtinde meydana gelen trafik kazasında 1 bayan hayatını kaybetti.

Karayollarında kaza 1 bayan hayata veda etti
Karayollarında kaza 1 bayan hayata veda etti Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde Haliliye İlçesi Karayolları semtinde meydana geldi. İsmi henüz belirlenemeyen 50 yaşlarında ki bayan karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, kaza yapan bayanın hayatını kaybettiğini belirlediler.  Bayanın vefat ettiğini öğrenen mahalle sakinleri yetkililere tepki göstererek Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı trafiğe kapatmak istediler.

Yolu kapatmak isteyen vatandaşlar, Karayollarında 3 yılda 25 kişinin kaza nedeniyle hayata veda ettiğini, geçen hafta bile 2 kişinin kaza nedeniyle vefat ettiğini, yıllardır yetkililerden üst geçit istediklerini, ama yetkililerin bu isteklere kulak tıkadıklarını söyleyerek, yetkililerin buraya bir an önce çözüm bulmalarını istediler.

Muhtar Aslan’dan büyük tepki

Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, kaza sonrası büyük tepki göstererek, “Yaklaşık iki yıldır Mahalle Muhtarı olduğumdan bu yana, defalarca Karayollarına, Büyükşehir Belediyesine, Valiliğe ve Kaymakamlığa her toplantıda Karayollarına bir üst geçit yapılması için ricada bulunduk. Her seferinde yetkili makamlar, notlarını alarak bir üst geçit yapılacağına dair söz verdiler. Söz verdiklerinden bu yana Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda bulunan Karayollarında meydana gelen kazalarda yaklaşık 20’ye yakın vatandaşımız trafik kazasında hayata veda ettiler. Yetkililer bu soruna bir an önce çözüm bularak acilen Karayollarına bir üst geçit yapılmasını burada yaşayan vatandaşlarımızın canlarından olmamalarını için buraya bir üst geçit istiyoruz.” Diye tepkisini dile getirdi.

urfa çağdaş şanlıurfa karayolları kaza ölü vefat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı