Advert
Advert

Kırık ayna kazayı gün yüzüne çıkardı!

Şanlıurfa'da çarpıp kaçtığı kişinin ölümüne sebep olan sürücü, olay yerine düşen aracının aynasındaki parça sayesinde yakalandı.

Kırık ayna kazayı gün yüzüne çıkardı!
Kırık ayna kazayı gün yüzüne çıkardı! Admin
Advert

Edinilen bilgiye göre kaza 3 Şubat'ta yaşandı. İddiaya göre Haliliye ilçesine bağlı Mutluca Mahallesi'nde yaya olarak yürüyen H.K. (21) isimli şüpheli, tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Yerdeki şüpheliyi görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ambulansla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü. Olay yerine giden jandarma ekipleri, yerde kırıp bir araç far parçası buldu. Hastanede yoğun bakıma alınan yaralı ise 7 Şubat'ta hayatını kaybetti.

Şahsa çarpıp ölümüne neden olan aracı belirlemek için çalışma yapan İl Jandarma Komutanlığı JASAT timi, yol güzergahındaki kamera kaydını inceledi. Kayıtlarda sağ taraftaki aynası kırık bir kamyonetin Evren Sanayi Sitesine gittiği tespit edildi. Kamyonet üzerinde yoğunlaşan ekipler, aynı kamyonetin olay günü Mutluca kırsal Mahallesi'ne çeyiz götürdüğü tespit etti. Sürücü gözaltına alındı.

urfa çağdaş trafik kazası çarpma yaralı vefat kırık ayna jandarma mutluca
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı