Advert
Advert

Eski Emniyet binası park oluyor

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi girişinde bulunan Eski ilçe emniyet müdürlüğü binası yıkılarak park haline getiriliyor.

Eski Emniyet binası park oluyor
Eski Emniyet binası park oluyor Admin
Advert

Urfa Çağdaş/ 

Suruç ilçe emniyet müdürlüğü kendisine tahsis edilen yeni binaya geçmesi ile uzun yıllar boyunca ilçe emniyet müdürlüğü binası olarak hizmet veren bina, kullanım dışı kaldı. Suruç ilçesi girişinde bulunan bina yıkılarak parka dönüştürülmesi için çalışmalar başlatıldı.

Suruç ilçe kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Kenan Aktaş’ın söz konusu alanın parka dönüştürülmesi için bizzat üstünde çalıştığı projenin yapımı için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

Suruç ilçesinde göreve geldiğinden bu yana ilçeye 5 yeni park kazandıran ve mevcut parkların restorasyonlarını yapan Aktaş, Suruç’un modern bir görüntüye sahip olması için var güçleri ile çalıştığını belirtti.

Aktaş; ”Çocuklarımız ve vatandaşlarımız için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz, Suruç’un hak ettiği modern görüntüye kavuşması için var gücümüz ile çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler ve mevcut üzerinde çalıştığımız projeler neticesinde Suruçlu hemşerilerim daha yaşanabilir bir Suruç’a kavuşacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş suruç emniyet binası park yapımı atıl bina
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı