Advert
Advert

Çocuğunu işe koyacağım deyip dolandırdı - VİDEOLU-

2018 Yılında eşlerini dolandırdığı iddialarıyla Show Tv’de haber olan Harun Karaduman’ın Şanlıurfalı bir kadını çocuğunu işe koyacağım diyerek dolandırdığı iddia edildi.

Çocuğunu işe koyacağım deyip dolandırdı - VİDEOLU-
Çocuğunu işe koyacağım deyip dolandırdı - VİDEOLU- Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Hastalığı nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi’ne borç bularak ameliyat olmak için giden Zeliha K. Hastanede tanıştığı Harun Karaduman’ın kendisini dolandırdığını iddia etti.

Çocuğunu işe koyacağım diyerek 4 bin 500 lirasını Harun Karaduman’a verdiğini söyleyen Zeliha K. Şu ifadeleri kullandı. “Benim rahatsızlığım nedeniyle Ankara’da ameliyat olmam gerekiyordu. Maddi imkanım olmadığı için Şanlıurfa’da  komşulardan borç alarak Ankara Şehir Hastanesi’ne giderek ameliyat oldum. Hastanede tanıştığım Harun Karaduman bana 4 bin lira karşılığında çocuğumu işe yerleştireceğini söyledi. Bende çocuğuma telefon ettim durumu kendisine anlattım. Çocuğum Harun Karaduma’a 4 bin 500 lira para verdi. Ancak aylar geçmesine karşın ne çocuğum işe girdi, ne de paramız geri verildi. Ankara’da Savcılığa giderek bu adam hakkında 2020/ 225949 sayılı dosya ile suç duyurusunda bulundum. Savcılıkta bu adamın birçok kişiyi dolandırdığını öğrendim. Ben bu adamın cezasını çekmesini istiyorum.” Diye sitem etti.

İŞTE 2018 YILINDA SHOW TV HABERİ:

URFA ÇAĞDAŞ ŞANLIURFA ANKARA KADIN DOLANDIRICI İŞE KOYMA HASTA KADIN DOLANDIRILMA
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı