Advert
Advert

Hukuk tüm dünyaya egemen olsun-VİDEOLU-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 5 Nisan Dünya Hukukçular Günü dolaysıyla insan haklarının ve hukukun tüm dünyaya egemen olmasını diledi.

Hukuk tüm dünyaya egemen olsun-VİDEOLU-
Hukuk tüm dünyaya egemen olsun-VİDEOLU- Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 05 Nisan Dünya Hukukçular Günü dolaysıyla AK Parti Haliliye Gençlik Kollarını makamında kabul etti.

 AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanlık görevine yeni atanan Abdülhamit Karakeçili ve yönetim kurulu üyeleriyle Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda sohbet eden Başkan Çiftçi, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamit Karakeçili ve yönetim kurulu üyelerine de yeni görevlerinde başarılar diledi.

Hukukun tüm dünyaya egemen olmasını ve  insan haklarının her zaman gözetildiği bir dünya dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Bugün 5 Nisan Dünya Hukukçular günü sebebiyle  Haliliye gençlik kolları üyeleri eski bir hukukçu olmamız vesilesiyle bizleri ziyaret ettiler.Dünya Hukukçular günü münasebetiyle, Hukukun tüm dünyaya egemen olmasını ve hak ve hukukun her zaman gözetildiği bir dünya diliyorum. Çünkü Adalet mülkün temelidir. Tüm hukukçuların ve adalette tüm mercilerin sorumlulukları çok ağır. Arkadaşlarımızın bir hukukçu olarak beni ziyaret etmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız yeni göreve atandı bu vesileyle de başarılar diliyorum. AK Parti gençliğe önem veren bir parti, AK Partinin gençlik kolları görevini yürütmek kolay değildir. Bu vesileyle Dünyadaki Tüm hukukçuların, Dünya Hukukçular gününü kutluyorum" dedi.

AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamit Karakeçili ise, "Başkanımız Nihat Çiftçi'nin yoğun programında bizlere vakit ayırması gençliğe verdiği önemi gösteriyor. Görüşlerimize önem verdiği için, taleplerimizi dinlediği için ve bizlerle sürekli istişare halinde olmasından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı