Advert
Advert

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı ile ilgili flaş gelişme!

Şanlıurfa’nın trafiğini rahatlatması beklenen Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağının, ödeme sıkıntısı olmaması durumunda 3 aya kadar bitirilmesi planlanıyor. Firmanın yetkilisi Emin Yetim, önümüzdeki hafta Karaköprü istikametindeki diğer yolda da asfalt çalışmalarını tamamlayarak, Karaköprü ile şehir merkezi istikametini çift yönlü olarak trafiğe açacaklarını müjdeledi.

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı ile ilgili flaş gelişme!
Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı ile ilgili flaş gelişme! Admin
Advert

UĞUR BUDAK/Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’da 2 yılı aşkın süredir temeli atılan Karaköprü İlçesindeki Çevik Kuvvet Köprülü kavşağının ne zaman biteceği merakla bekleniyor. Zaman zaman ödenek sıkıntısından dolayı çalışmaların bile tamamen durduğu ve bu nedenle yapımı deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen Çevik Kuvvet Köprülü kavşağı ile ilgili müjdeli haber geldi.  

Yetim: İki yönlü trafiğe açılacak

Yüklenici firmanın yetkilisi İş Adamı Emin Yetim, Şanlıurfa-Diyarbakır istikameti için daha önce gidiş istikametini asfalt yaparak hizmete açtıklarını belirterek, önümüzdeki hafta da Karaköprü’den şehir merkezine gidiş yönüne asfalt serileceğini ve ardından bu yolu çift yönlü olarak trafiğe açacaklarının müjdesini verdi.

“3 Ayda bitirmeyi planlıyoruz”

Yüklenici firmanın yetkilisi Emin Yetim bir başka müjdeli haber daha verdi. Yetim, uzun zamandır inşaatı devam eden Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında çalışmaları hızlı bir şekilde yürüttüklerini belirterek, ödenek sıkıntısı yaşamamaları durumunda köprülü kavşağı tüm etaplarıyla birlikte 3 ayda bitirmeyi planladıklarını belirtti.

urfa çağdaş şanlıurfa köprülü kavşak firma yetkilisi emin yetim asfalt
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı