Advert
Advert

İhtiyaç sahibi aile yetkililerden yardım istiyor!

Haliliye ilçesi Yavuz Selim mahallesinde yaşayan 7 nüfuslu aile hayırseverler ve yetkililerden uzanacak yardım elini bekliyor.

İhtiyaç sahibi aile yetkililerden yardım istiyor!
İhtiyaç sahibi aile yetkililerden yardım istiyor! Admin
Advert

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yavuz Selim mahallesinde yaşayan 2’si rahatsız 1’i engelli 7 nüfuslu aile rutubet kokan evde yaşam mücadelesi veriyor. 7 yıldır aynı maddi sıkıntılar çeken ihtiyaç sahibi aile hayırseverlerden ve yetkililerden uzanacak yardım elini bekliyor.

Her ay 20 yaşındaki engelli çocuğunun engelli maaşı ile geçinen aile yetkililerden sadece su damlayan ve rutubet kokan evlerinin onarılmasını istediler. Hayırsever ve yetkililerden çağrıda bulunan Baba İbrahim Karakurt, “7 yıldır bu durumdayım, tüm yetkililerden yardım istiyorum gelsinler görsünler bana ne derseler kabul ederim yalanım varsa idam etsinler isterlerse” dedi.

“BAŞVURDUĞUM YERLER REDDETTİLER”

Başvurduğum yerler reddettiler diyen 67 yaşındaki koroner hastası İbrahim Karakurt: “engelli bir oğlum var o da 20 yaşında. Her şeye ihtiyacım var belediyeye, kaymakamlığa, başvurdum red ettiler Valiliğe başvurdum beni göstermediler bile içeri bile almadılar kime başvuracağım bilmiyorum evim başıma akıyor. Kış aylarında evin içerisi aşırı rutubet kokuyor” dedi.

“ENGELLİ ÇOCUĞUMUN PARASI OLMASA GİDER DİLENİRİM”

Engelli çocuğum parası olmasa gider dilenirim diyen gözü yaşlı babaç: “Engelli çocuğum engelli parası olmasa gider avuç açar dilenirim engelli çocuğumun sayesinde ayaktayım. Çocuğun bakım parası için geldiler ev dediler ev rutubet kokuyor böyle giderse dediler aylığı keseriz bende buna karşı ev talebinde bulundum onda da bir şey çıkmadı” diye konuştu.

“EVİN DAMINI YAPSINLAR YETER”

İbrahim Karakurt: “Evin damını yapsınlar başka bir şey istemiyorum her şeye muhtacım ama evin damını yapsınlar yeter. Çocuğumun aylığı olmasa dilenmeye giderim çocuğun aylığı ile ayaktayım” dedi.

“EV ALIRKEN DOLANDIRILDIM”

Ev alırken dolandırıldım diyen İhtiyaç sahibi İbrahim Karakurt: “Ev alırken beni dolandırdılar. Bana dediler evin tapusu müşterek değildir aldıktan sonra evin tapusu müşterek çıktı tapunun düzelmesi için 7 Bin 500 TL istiyorlar evin tapusunu yapmak için ona da gücüm yok, 7 Bin TL damın yapılmasına gidiyor ona da durum yok. Her şeyden mahrum kaldım dernek başkanları bile bana yardım etmiyor oğlum her şeyden mahrum kalıyor gezemiyor bile sorduğumuz zaman karşılığında para istiyorlar” ifadelerini kullandı.

“YALANIM VARSA İDAM ETSİNLER”

Yalanım varsa idam etsinler diyen Baba İbrahim Karakurt: “7 yıldır bu durumdayım, tüm yetkililerden yardım istiyorum gelsinler görsünler bana ne derseler kabul ederim yalanım varsa idam etsinler isterlerse” sözlerine yer verdi.

(Rose Haber Ajansı)

urfa çağdaş şanlıurfa ihtiyaç sahibi yardım hayırsever ev talebi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı